Freds bouwtekeningen review

Freds bouwtekeningen logo

Voordat ik Freds bouwtekeningen wilde aanschaffen en zelf een review wilde gaan schrijven, ben ik eerst op onderzoek gegaan naar andere reviews en ik heb er talloze gevonden. Uiteraard zowel positieve als negatieve argumenten kwamen voorbij. Vooral positieve ervaringen van bestaande klanten kwam ik veelvuldig tegen inclusief beeld en filmmateriaal.

Freds bouwtekeningen review linksboven

Ontzettend leuk om te zien hoe trots de doe-het-zelvers zijn als ze een project hebben volbracht en dat ook delen met andere doe-het-zelvers.

Een negatief argument uit een review uit 2016 is dat de afmetingen die worden gebruikt in de bouwtekeningen in inches zijn weergegeven en niet in metrische maten. Ik heb zelf meerdere steekproeven gedaan in de bouwtekeningen (10.000 vond ik een tikkeltje teveel), ben ik er achter gekomen dat dit niet het geval is.

Waarschijnlijk was dit een paar jaar geleden wel zo maar is dit keurig netjes hersteld. Wel heeft Fred voor de doe-het-zelvers die toch liever met inch maten werken een tabel toegevoegd zodat eenvoudig omgerekend kan worden.

Freds bouwtekeningen aangeschaft om een review te kunnen schrijven

Om een review te kunnen schrijven over dit product en omdat ik zelf fan ben van doe-het-zelf projecten (leuke bijkomstigheid ;-)), heb ik het bouwtekeningen pakket aangevraagd. Meteen was ik super enthousiast toen ik de talloze categorieën bouwtekeningen zag! Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een bouwtekening van!

Ik heb zelf als eerste gekeken wat Freds bouwtekeningen te bieden had in de categorie speelgoed. Super leuk wat je dan tegen komt aan voorbeelden, mijn dochter van 8 jaar werd meteen enthousiast bij het zien van een paar houten stelten en wilde meteen gaan beginnen met bouwen.

Ik werd zelf ook erg enthousiast aangezien ik vroeger veel met stelten heb gespeeld op de basisschool (voor het digitale tijdperk 😉 We hebben ons voorgenomen om dit project te zijner tijd op te pakken en ik ga jullie zeker op de hoogte houden van de gang van zaken.

Freds bouwtekeningen review midden

Bij iedere bouwtekening is een materialenlijst toegevoegd zodat je exact weet wat je nodig hebt voor je project. Door de foto’s die zijn toegevoegd bij diverse projecten door andere doe-het-zelvers (mensen zoals jij en ik), kun je direct zien wat jouw resultaat zou kunnen worden en jij kunt natuurlijk je eigen resultaten ook vastleggen en mailen naar Freds bouwtekeningen. Zeker weten dat jouw afbeeldingen ook geplaatst gaan worden bij de desbetreffende bouwtekeningen.

Ik merkte dat niet bij iedere bouwtekening een stappenplan is toegevoegd. Voornamelijk de kleinere projecten hebben vaak geen stappenplan, maar eerlijk gezegd heb je die ook niet nodig. De bouwtekening op zich is dan duidelijk genoeg.

Hoe gaat het nu eigenlijk in z’n werk?

Hoe krijg je toegang tot Freds bouwtekeningen? Na betaling krijg je je inlog gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord). Met deze gegevens heb je direct toegang tot alle bouwtekeningen en bonusmateriaal en kun je vanaf dat moment aan de slag gaan.

Maar ja, waar ga je beginnen..? Wat wil je gaan maken? Het pakket wat Fred aanbiedt is dermate groot dat je bijna niet weet waar je moet beginnen.. Ik zie dit meer als een luxe probleem 😉

Welk bonusmateriaal krijg je erbij?

Je hebt direct toegang tot het bonusmateriaal. Het bonusmateriaal bestaat uit vier onderdelen namelijk:

  • Steigerhouten tuinmeubelen gids (e-book).
  • Doe-het-zelf winst (e-book).
  • Doe-het-zelf bouwkundige benamingen (e-book).
  • DWG en CAD software pakket.
Freds bouwtekeningen lidmaatschap midden

Steigerhouten tuinmeubelen gids

In dit e-book worden bouwtekeningen weergegeven van de mooiste tuinmeubels, kasten, bedden etc gemaakt van steigerhout. Al deze bouwtekeningen zijn wel uitgevoerd met een materialenlijst maar niet met een stappenplan.

Eerlijk gezegd zijn deze tekeningen ook terug te vinden in het pakket met Freds bouwtekeningen, en hier zijn ze overigens wel uitgevoerd met een stappenplan. Deze gids is dus in mijn ogen een samenvatting van de mooiste meubelen uitgevoerd in steigerhout.

Doe-het-zelf-winst

Dit e-book is geschreven door Ruud Brouwer. Ik vind dit zelf een ontzettend leuk boekje voor de doe-het-zelver die ook graag geld wil verdienen met zijn of haar projectjes. Stap voor stap wordt beschreven waar je op moet letten om dit tot een succes te maken.

Een erg overzichtelijk boekje voor de ondernemer die zijn of haar producten aan de “man” willen brengen.

Van marktonderzoek tot inkoop van adverteren tot verkoop, alles wordt besproken waar je als ondernemer op moet letten.

Al deze adviezen, tips, maar ook de valkuilen die worden benoemd in dit boekje zouden echt een positief resultaat kunnen bieden voor de startende ondernemer.

Doe-het-zelf bouwkundige benamingen

Renovatie van je woning? Dit e-book bevat algemene informatie met tips en trucs die je hulp bieden bij het verbouwen van jouw woning.

Van het afhangen van deuren tot het plaatsen van houten balklagen. Tot in detail wordt uitgelegd hoe verscheidene houtverbindingen tot stand komen en hoe je deze zelf kunt maken. Het maken van dakspanten, het plaatsen van nokvorsten, het construeren van raveelverbindingen en nog veel meer technische zaken worden uitvoerig uitgelegd in dit boekje.

Waar loop je tegenaan qua bouwvergunning of omgevingsvergunning? Heb je überhaupt een vergunning nodig bij het bouwen van jouw project? Dit alles wordt zeer duidelijk uitgelegd met links naar overheidssites als extra ondersteuning.

Al met al een erg handig boekje wanneer jij van start gaat met de renovatie van jouw paleisje!

DWG en CAD softwarepakket

Met dit softwarepakket kun je CAD bestanden openen en aanpassen. CAD staat voor Computer Aided Design. Uitleg volgens Wikipedia: het ontwerpen van onder meer constructies en apparaten met behulp van computerprogramma’s.

Gratis bouwtekeningen!

Om je een indruk te geven van de bouwtekeningen van Fred, plaats ik hieronder een aantal exemplaren dat je gratis kun downloaden!

Mijn conclusie

Zou ik dit product aanbevelen? Ik hoef hier niet over te twijfelen.. Absoluut! Aanschafkosten zijn eenmalig en het bedrag meer dan waard. Gezien wat je hier allemaal voor terug krijgt vind ik dit echt een koopje! Levenslange toegang tot alle bouwtekeningen en bonusmaterialen krijg je hiervoor terug!

Door dit complete en zorgvuldig samengestelde pakket hoef je niet langer het web af te struinen naar bouwtekeningen (die vaak niet compleet zijn en onoverzichtelijk). Ook het bonus materiaal past perfect in het plaatje van de bouwtekeningen. De vele extra adviezen, tips en trucs kunnen jou helpen bij het bouwen van jouw project.

Juist de bonusmaterialen maken het pakket zo compleet, informatie die jij nodig hebt ligt dus binnen handbereik.

Ook worden er regelmatig nieuwe bouwtekeningen toegevoegd binnen het pakket, het assortiment wordt dus alleen maar groter..

Kortom, niet twijfelen maar gewoon doen! Tip: Freds bouwtekeningen als origineel cadeau voor jezelf of voor een doe-het-zelf familielid of vriend. Vaak weten mensen niet meer wat ze willen hebben voor zijn of haar verjaardag.. In dit geval kom je met een origineel cadeau voor de dag! 😉

O ja, er is zelfs een categorie in het assortiment bouwtekeningen met houten cadeauverpakkingen waaronder een bierkratje sixpack.. I rest my case.. 😉

Briefje met lamp

30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Eerlijk gezegd kan ik niet oordelen of dit goed en netjes wordt afgehandeld aangezien ik zelf heel tevreden ben over het product. Daarentegen, als deze garantie wordt aangeboden moet je heel zeker zijn van je product en sta je daar voor 100 procent achter..

Het mag duidelijk zijn dat Fred in ieder geval heel zeker van zijn product is aangezien 30.000+ doe-het-zelvers jou al zijn voorgegaan..

Ik heb zelf veelvuldig contact gehad met het support-team van Freds bouwtekeningen en ik was aangenaam verrast hoe snel er gereageerd werd op mijn vragen.

Toch niet tevreden over het product? Het support team zal je ongetwijfeld snel en netjes te woord staan.

In het filmpje hieronder laat ik Fred nog even aan het woord. In vogelvlucht geeft hij een goede uitleg hoe alles in z’n werk gaat en hoe je gemakkelijk door alle categorieën kunt navigeren. De stem van Fred is in ieder geval erg rustgevend.. 😉

Ga vandaag nog aan de slag met Freds bouwtekeningen!

Je hebt hierboven kunnen lezen dat de producten van Freds bouwtekeningen zeer goed in de smaak vallen. Praktische plannen en heldere instructies, wat wil een mens nog meer? 30.000+ doe-het-zelvers zijn jou al voorgegaan, dus wat houd je nog tegen? Klik op de knop en ga direct aan de slag met jouw favoriete project!

Klik op de knop hieronder om direct naar de bouwtekeningen te gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.